Eric Pagh Bruuns blog

Blogindlæg: Linje F

Monsteret hedder gratis penge. Penge uden reel værdi. Bagved denne fiktions fiktive midler, en verdensomspændende afhængighed af forbrug og vækst. Af fremgang.

Blogindlæg: Filurkat

Filurkatten med det brede smil - i Alice's Adventures in Wonderland - svarer, at det kommer an på, hvor Alice vil hen, om hun skal begive sig i den ene eller den anden retning.

Blogindlæg: Naïveté

I de tørstende vidders grænseland, mellem det nordlige Mexico og det sydlige USA, er folk bevæbnede til tænderne. Det er hverken for sjov eller fordi de smiler og vinker.

Blogindlæg: Handskerum

Historiens kavalkade af hændelser er et portræt af begrebet disruption - fra længe før ordet blev opfundet og begrebet moderne.

Blogindlæg: Arcturus

Når de første opdagelsesrejsende skulle navngive verdens største ø, var det Australien, der måtte lægge navn og ære til dette. I dag ved vi bedre.

Blogindlæg: Dydsmønster

Menneskets forfængelighed er stor. Menneskets forgængelighed er større. Heldigvis. Ydmygheden i egen forgængelighed tager sig så meget desto mere sølle ud i spejlet.

Blogindlæg: Put-and-take

Når John Donne satte en dagsorden i den engelske renaissances klimaks for 400 år siden - eller samtidig med William Shakespeare og Francis Bacon - om mennesket, som en mikroskopisk del af et større he