Januar 2017 nyheder

Oprettet: 06.01.2017 - 17:15

Har fået en aftale om at udgive følgende bøger i løbet af de næste par år

 

Kærlighed og misforståelser - novellesamling med 11 små historier om kærlighed, magiske katte, laviner, elskende, regnende bogstaver; farvelade etc. Lise Andersen har illusteret de 11 historier.

Indhold: Brændte bøger; Lavinen; De elskende; Drømmekvinde; Stjernestund; Ånden i flasken; Sommersne; Farvelade; Stjernefaldet; Sorgdyr og Karlas hjerte

 

Historier fra dybet - novellesamling med længere historier om lyster og længsler; om Astrid, der skærer hovedet af gud; om ikke at samle al samfundets vrede et sted; om ikke at bygge babelstårne af dårlige ideer; om myrernes, fluernes, sommerfuglenes guder; om kærlighed, tab, længsler, begær, om dybet i bevidstheden. 

Indhold: Fluen og spilledåsen; Et katteliv; Den gamle sjæl; bænken; Sort – eller Kajs endeligt; Skygger; Betragtninger fra et græsstrå; Vredesbjerget; Elisabeth; Helvedet er din underbevidsthed; Flygtningen; Babelstårnet; Payback.

 

Astrids verden - roman om forskeren Tom med forkærlighed for semiotik. Astrid og V som menneskeliggørelse af grundlæggende emotioner, om forfatteren, der har svært ved at holde styr på sine karakterer. Om Hitler, der gør det frække med Heydrick; om summum bonum, det højeste gode. 

 

Nedfaldshistorier - novellesamling med historier der kredser om nedfaldsblade; om hvorledes faldet opleves for et blad; om livet efter døden for et blad; om det bladet bliver vidne til. Om tiden, om kærligheden, om døden.

Indhold: Selvmordet; Veje der ikke krydses; Nattens dronning; Bogmærket; Flyvende tæppe; Deja vu; Sorgsamleren; Spirende historier; Det forsvundne blad; Historiestrimler; Duellen; Gengangerne; Nattelængsel; Epilog.