Den usynlige mand

Oprettet: 16.01.2017 - 12:46

Bog: "Den usynlige mand fra Salem" af Christoffer Carlsson

Bogens forside

Sommeren går på hæld. Den unge politibetjent Leo Junker er suspenderet fra sit job på grund af en mislykket aktion, der endte med en død politibetjent.

Forfatter: 
Christoffer Carlsson
Udgivet: 
2016
Forlag: 
People's Press
Sidetal: 
336
Lån bogen - Køb bogen

Bogen er til debat i maj 2017

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Kirstine Louise...

  tor, 18/05/2017 - 10:38

  Nu er jeg kommet 130 sider ind i bogen og det går ikke så hurtigt som jeg kunne have ønsket. Den fanger mig ikke rigtig. Der er mange lange passager hvor han tænker tilbage på da han var 16 år og var sammen med søskendeparret Grim og Julia. Jeg tænker nok at det har en betydning for fortællingen i nutiden, jeg synes bare de er lidt kedelige at læse. Jeg vil meget hellere høre om den døde pige i lejligheden under Leos. 

  Håber snart at der kommer mere gang i den. 

 • Kirstine Louise...

  man, 08/05/2017 - 10:18

  Hejsa. Jeg er kommet i gang med månedens krimi og min umiddelbare tanke var "endnu en krimi med jeg person". Jeg har lige læst Størst af alt af Malin Persson Giolito hvor hovedpersonen også var en jeg-person. Når man bruger det greb som forfatter afgiver man jo den altvidende fortæller og man ser det kun fra hovedpersonens synspunkt. Der kan dog være flere hovedpersonen/vinkler fx. morderens. Så langt er jeg ikke kommet med denne bog. 

  Anmeldelsen her på Litteratursiden (http://www.litteratursiden.dk/anmeldelser/den-usynlige-mand-fra-salem-af...) giver den rosende ord med på vejen og oplyser at der allerede er kommet yderligere to krimier i Sverige med Leo som hovedperson. 

  Jeg holder meget af svensk krimi så håber at det bliver godt.