DR Krimiklubben

Qiuz billede

Her i DR Krimiklubben læser vi masser af krimier. Vi prøver kræfter med krimier fra hele verden og det vil være et mix af nye titler og lidt ældre. Vi læser bøger fra december til maj, begge måneder inklusiv. 

Nogle gange er vi heldige at få tilbudet om at podcaste bogen fra DR's hjemmeside. 

Krimiklubben er  en del af DRs Kulturklubber på dr.dk - her kan du tilmelde dig Krimiklubbens nyhedsbrev og få direkte besked om kommende bøger til debat, interviews med forfattere og meget andet.

Vi hedder  Kirstine og Hanne (vikar for Annebeth), og ud over at være bibliotekarer og krimifans, er det os der er værtinder her i DR krimiklubben. 

Vi glæder os til at deltage i snakken om bøgerne sammen med jer, og håber vi får nogle gode pointer frem.

Husk, at du altid er velkommen til at skrive en kommentar til de bøger der er til debat, også selv om du ikke er tilmeldt Krimiklubben. 
 

Læseplanen for dec. 2016 - maj 2017 er lige på trapperne. Denne sæson er temaet Miljøer:

December:  Amok af Morten Remar

Januar: På kanten af sandheden af Gianrico Carofiglio

Februar:  Stjålne liv af Helle Vincentz

Marts: Alex af Pierre Lemaitre

April: Den blå digters kone af Lone Theils

Maj: Den usynlige mand af Christoffer Carlsson

 

 

Aktive debatter

Tilføj kommentar

Deltag i debatten.

 • Kirstine Louise...

  tir, 28/03/2017 - 09:20

  Nyt anderledes radioprogram med næste måneds forfatter Lone Theils. I en række udsendelser på P1 fortæller Lone Theils en krimi i radioen og sideløbende interviewer hun personer som ved noget om virkelighedens krimigåder. Du kan høre det mandag kl. 11.30 og det genudsendes onsdag kl. 21.03. Eller du kan høre det på P1s hjemmeside. http://www.dr.dk/p1/87-sekunder-mord-pa-p1

  Handlingsreferat af først afsnit: I det første afsnit af krimien 87 sekunder findes en ung kvinde død i kanalen på Christianshavn. Men er der overhovedet tale om en forbrydelse? Efterforsker Georg Guldmann bliver sat på sagen. Et stikmærke og et mystisk telefonopkald vækker hans mistanke. Som et led i sin research taler forfatter Lone Theils med guide på kanalrundfarten, Kamma om at finde et lig Københavns havn. Hun taler med professor i patologi og statsobducent Hans Petter Hougen samt tidligere leder af Rejseholdet Bent Isager Nielsen om, hvordan man fastslår, at der er tale om en forbrydelse, når man finder en druknet.


  Vi lyttes ved!

 • Helle Vincentz

  tor, 02/02/2017 - 11:18

  Kære alle sammen. Jeg glæder mig meget til at diskutere 'Stjålne liv' med jer i DR Krimiklubben. Mange hilsener Helle Vincentz

 • Bent Otto Hansen

  man, 02/01/2017 - 14:10

  Jeg har indlæst lydbogsudgaverne af en håndfuld af Carofiglios krimier - og jeg nyder dem i den grad.

 • Morten Remar

  ons, 30/11/2016 - 09:52

  Som debuterende forfatter er det mere end spændende at se læserkommentarer og jeg svarer gerne på spørgsmål om bogen.

 • Kirstine Louise...

  tir, 29/11/2016 - 09:45

  Krimimessen 2017 er d. 1-2 april. Se mere her http://krimimessen.dk/